Reading and Responding: Place-making by Appropriation: Shodh Design Workshop

We are constantly asking ourselves if we can make the smallest difference in the most mundane scenario. The building consists of changing rooms and eating space for factory staff. Otherwise an unassuming building, we wondered how the space could be made more snug. We used the beautiful cluster of neem trees as context for the new building. Consequently, giving a new meaning to the existing foliage.

Softwares Used: AutoCAD and SketchUp 

Credits: Antorip Chaudhary (for lending the really cute trees in the drawing)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s