THE DUPLEX OF RESIDENCE 95: J+AM Storey

As you enter the house, the arrival marks the first hand impression of the space quality. The skylight above staircase at the entrance, brings light into the double-height space effortlessly where the eye focuses on the magical play of light and shadow. The internal staircase is built not only to connect the two floors but it also enables visual transparency to the members and encourages family interaction. This design strategy not only allows vertical spaces to be connected but also enriches the functional and aesthetic possibilities of a building.

Softwares
AutoCAD, SketchUp & Adobe Photoshop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s