SUN AND COURTYARD: FORUMADVAITA

The sketch was developed as an exercise to visualise a space in the house called “world within” where we created a courtyard to bring in south-east sun inside. The courtyard opens up as we move from ground to the first floor, and all the neighbouring balconies and habitable spaces like kitchen, prayer room, family room can overlook into the courtyard. The Tree stands against the red brick texture of the courtyard with light from above.

Credits
The sketch was created by the principal architect, Aman Sohal himself.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s