Residence in Chennai: Triple O Studio

Diagrammatic illustration of an upcoming residence in Porur, Chennai
As much natural light, ventilation and nature were some of the buzzwords from the clients in the ideation of this project. The project is designed to integrate these with skylights, courtyards, terraces, breakaway spaces, and a generous setback all around the built structure. Light through playful openings creates a stimulating conversation with the indoor and outdoor landscape.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s