Panchatantra, School: Studio Organon

This green field project involved building the image of a corporate brand through the construction of a Montessori school. The building conveys both a sense of playfulness and legitimacy, while prioritising service-engineering design. Each square foot of the school is designed to communicate the brand image while also being child friendly. This project also marks another one of the Studio’s experiments with transitional spaces – here, the corridor becomes a communal space that binds rather than segregates the educational spaces. It marks the Studio’s ongoing interest in exploring the relationship between transitional and functional spaces. 

2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s