LABORATORY: SHIRISH BERI

LABORATORY FOR THE CONSERVATION OF ENDANGERED SPECIES, HYDERABAD

It was my empathy with those huge rocks that prompted me to persuade my clients to acquire more land behind the rocks, so as to make them the central focus of my design. I designed this building as my tribute to this million year old natural heritage.

This drawing expresses the design evolution- from concept to the final in its plan and elevation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s