HEALTHCARE CLINIC: VAISHNAVI & JUGAL

What makes up a space? The walls, canopies, the air it encloses, light and shadow it casts, the people and their movement.

The axonometric drawing deciphers the spatial arrangement of a healthcare clinic analysing light, ventilation and movement.

Natural light ventures in through the glazing with an extra set of openable windows. Natural ventilation is facilitated through openable wooden louvres in the central waiting area. The movement of staff, people and doctors is studied by intentional walking viz. drawing human movement.

Collaborating axonometric drawing with technical details adds another layer in analysing the spatial experience. It also hints at upcoming instances.

Team – Vaishnavi & Jugal
Vaishnavi A. Rana, Jugal A. Rana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s