Corner House: Pradhumn Ghugare, Zero Space

This corner house has an identical plan for the Ground and First Floor with separate accesses. The habitable spaces fused to interactive zones like verandahs, balcony, terrace etc., and further to green context visually. The interior floods with natural light and ventilation whereas the exterior has a gesture of green pockets as casual interactive spaces.

These are the two different hand sketches, one with the entire massing of the building and other one of sectional cut that reflects the interiors. With the use of tracing paper, sketches are drawn and minor editing is done thereafter with the help of Photoshop software. By combining two images in Power Director software, the animation is expressed. Later, it is converted into GIF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s