BARRIER FREE STORAGE FOR TAILOR STORE: MANOJ PATEL DESIGN STUDIO

Located in Vadodara, Gujarat India the cozy tailor shop of 11 sq meters (125 sq ft) is designed as a modern interpretation with display, working area and overhead storage. To add to the tailor’s energy and weaving techniques, the space has been transformed into an entertaining zone to work each time.

The play of colour graphics throughout the store can be experienced from different corners of the store leading to new composition each time on viewing. Adding to the vibrant theme, the lights are arranged accordingly to provide a simplistic atmosphere as its storage space.

Team Credits: Manoj Patel, Purna Lakhmapurkar, Aishwarya Gupte, Darshan Patel and Urvesh Chatriwala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s