ARCHITECTURE STUDIO EXTENSION: ALEX JOSEPH

The existing office was situated on a terrace of an old house with some sloping roof and with no specific design character in place. The sketch developed for an extension to the same in a fluidic manner. A curved staircase starting from the party lawn and merging to the extended office area on top with an intermediate landing as a performing space. An underground AV room also considered in the sketch for design presentations & interactions.

Project: Architecture Studio Extension
Type: Office Extension
Location: Bangalore, Karnataka
Status: Unbuilt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s